Connect with us

Din Voleu

Mircea Rednic face curat în vestiarul echipei!/ Un jucător dat afară și alți doi liberi să-și caute echipă

Mircea Rednic, tehnicianul celor de la UTA, a susținut în cursul zilei de astăzi o conferință de presă înaintea partidei din deplasare cu FC Botoșani, programată pentru sâmbătă, 17 august, ora 19.00, în cadrul rundei a 6-a SuperLiga. Vezi programul etapei în subsolul materialului!

Pe scurt, Rednic a fost nemulțumit de randamentul pe care l-au oferit Diogo Costa și Loai Halaf. Cei doi au rămas la Arad și sunt liberi să-și găsească echipă, iar mijlocașul Andrei David a fost dat afară din cauza comportamentului pe care l-a avut.

Andrei David, fotbalist crescut de Fiorentina, a semnat cu UTA în noiembrie anul trecut. În acest sezon, David a bifat 22 de minute în partida cu ‘U” Cluj, scor 0-0, jucată la Arad. 

Lasmine Ghezali, cel mai nou transfer al UTA-ei, nu va juca contra FC Botoșani. Rednic a spus care este motivul.

„Ghezali a venit, dar nu va face deplasarea. N-am reușit să luăm viza pentru că astăzi e sărbătoare și nu și-a terminat toate analizele. La meciul următor va fi în lot. E apt 90% de joc. Toate echipele aduc jucători în perioada asta. Sabău după meci vrea jucători, Dorinel Munteanu, Gâlcă, Gigi Becali, toată lumea vrea jucători.

Andrei David și-a reziliat contractul, nu fac concesii, mai ales cu cei tineri. Sunt niște reguli, iar comportamentul lui a lăsat de dorit, n-a înțeles.

L-am iertat de amendă, a avut noroc că acel meci s-a câștigat (n.red. Unirea Slobozia vs UTA, scor 0-1), după nu s-a dus la juniori (n.red. UTA vs U Cluj, scor 0-3). E prea mare jucător pentru noi, nu pot să mă așez în fața carierei lui. Sunt foarte exigent, știu ce am pățit când eram jucător la Hunedoara. El nu a înțeles șansa pe care a avut-o.

Diogo Costa și Halaf nu sunt în lot. Există concurență pe posturile lor. Au primit șanse, facem rotație, n-am ce să fac. Le-am explicat situația, nu poți să ai pretenția să joci în fața jucătorilor de pe posturile lor. Perioada de transferuri e deschisă, le-am spus să caute soluții dacă își doresc să joace”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

PROGRAMUL RUNDEI a 6-a

Vineri, 16 august 

Ora 19.00 Unirea Slobozia (5 p.) – Petrolul Ploiești (6 p.)

Ora 21.00 Universitatea Craiova (11 p.) – Gloria Buzău (5 p.)

Sâmbătă, 17 august

Ora 19.00 FC Botoșani (3 p.) – UTA Arad (6 p.)

Ora 22.00 FCSB (5 p.) – Poli Iași (4 p.)

Duminică, 18 august

Ora 21.30 FC Rapid 1923 (4 p.) – Dinamo (8 p.)

Luni, 19 august

Ora 19.00 Universitatea Cluj (9 p.)– Sepsi OSK Sf. Gheorghe (8 p.)

Ora 22.00 Farul Constanța (4 p.) – FC Hermanstadt (5 p.)

La cererea clubului CFR 1907 Cluj, partida Oțelul Galați – CFR 1907 Cluj a fost amânată la o dată care va stabilită ulterior.

De citit și:

Oficial// Comitetul de Urgență al FRF a stabilit componența celor 10 Serii ale Ligii a 3-a!/ Noul sezon debutează la 31 august!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu