Connect with us

Din Voleu

Neluțu Sabău – entuziasmat de jocul echipei: „Umilință și sacrificiu, doar așa putem câștiga. Trebuie să jucăm și pentru fani!”

Universitatea Cluj a învins-o fără drept de apel pe Sepsi, scor 3-0, în runda a 6-a SuperLiga. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a urcat pe locul 2 în clasament, cu 12 puncte, și este neînvinsă: 3 victorii și 3 rezultate de egalitate.

La flash-interviul de după partidă, Sabău a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi.

”Vreau să-i felicit pe jucători, Muncim mult, sunt disciplinați și au făcut un meci bun. Ne-am dorit foarte mult să obținem această victorie.

Mi-a plăcut foarte mult jocul, chiar dacă la început am fost timizi, crispați. Nu ai cum să nu apreciezi asemenea oameni, mai ales că am pus în dificultate un asemenea adversar. 

Mă bucur că și cei de pe bancă au jucat foarte bine. Așa se construiește un grup, mi-a plăcut. Jocul ne dă încredere. Umilință și sacrificiu, doar așa putem câștiga. Trebuie să jucăm și pentru fani!

Foto – Ioan Ovidiu Sabău – captură video/ playsport

Noi ar trebui să gândim că suntem o echipă bună, o echipă care se poate califica în play-off.

Noi vrem să schimbăm ADN-ul echipei care se lupta doar la retrogradare. Trebuie să arătăm foarte bine. Sigur, e devreme, dar nu mai vreau să fim echipa care mereu pleacă cu șansa a doua”, a afirmat Ioan Ovidiu Sabău.

De citit și:

SuperLiga – Runda a 6-a// LIVE – „U” Cluj vs Sepsi 3-0/ Rezumat Video+Goluri/ Victorie spectaculoasă obținută de fotbaliștii lui „U”!

Bernd Storck este șocat de evoluția jucătorilor săi, dar și de cazurile de indisciplină apărute!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu