Connect with us

Din Voleu

Sanjin Alagic (Petrolul) a recunoscut că echipa suferă în atac. Mesaj către fani: „Mai așteptăm jucători!”

Petrolul Ploiești și Oțelul Galați au remizat, scor 0-0, în runda a 7-a a SuperLigii. 

La finalul partidei de pe „Ilie Oană”, Dorinel Munteanu, managerul Oțelului, a spus că echipa sa ar fi meritat victoria, dar jucătorilor le-a lipsit ultima pasă.

”Nenumărate ocazii de a fi periculoși, dar ne-a lipsit ultima pasă. Mesajul meu a fost acela că jucătorii nu trebuiau să se mulțumească cu puțin. Altfel nu câștigi.

În rest, nici ei nu au avut ocazii, noi am avut multe posibilități de contraatac, dar ne-a lipsit ultima pasă, pe fond de lipsă de concentrare”, a declarat Munteanu, la flash-interviul de la final.

Sanjin Alagic, antrenorul cu Licența Pro de la gazde, a onorat cu prezența flash-interviul și a ținut să-l contrazică pe Dorinel Munteanu. În final, Alagic a spus că la Petrolul urmează să mai sosească jucători!

”Nu pot să spun că sunt mulțumit, dar e un rezultat echitabil. Niciuna dintre echipe nu a arătat un fotbal prea frumos în seara aceasta. Ne așteptam la un meci tare, jucătorii să dea tot ce au mai bun. În final, cred că e un rezultat echitabil.

Pentru noi e un rezultat bun, nu primim gol și adunăm punct cu punct. Vom vedea mai departe ce se va întâmpla. Nu sunt de acord cu Dorinel Munteanu ca să fiu sincer. Și noi am avut ocaziile noastre de a marca, mai ales, în a doua repriză.

Remiza e echitabilă. Nimeni nu merita să câștige. Când nu primești goluri, poți câștiga meciuri. Echipa are calitate și jucăm bine în apărare. Totuși, nu suntem atât de buni în atac. Trebuie să ne îmbunătățim la acest capitol.

E un sezon lung în față. Trebuie să continuăm să avem evoluții bune și să ocupăm un loc cât mai bun la final. Mai așteptăm jucători!”, a afirmat Sanjin Alagic.

De citit și:

SuperLiga – Runda a 7-a// Petrolul vs Oțelul 0-0/ Rezumat Video/ Prea multă precauție nu face bine fotbalului!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu