Connect with us

Din Voleu

Winger-ul Ahmed Bani – fericit că a marcat în preajma zilei de naștere: „Momentan sunt la Dinamo și sunt fericit!”

Ahmed Bani a deschis scorul după doar 32 de secunde de la startul partidei Dinamo vs Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda a 7-a a SuperLigii. Golul a fost validat după 4 minute de așteptare!

La finalul întâlnirii, winger-ul de 22 ani a spus că este fericit la Dinamo, însă a recunoscut că își dorește să joace la o echipă din străinătate, însă nu grăbește momentul despărțirii.

”Mă bucur că am înscris în apropierea zilei mele de naștere. Sunt fericit că am și câștigat. Sunt foarte, foarte bucuros că s-a întâmplat asta.

foto ultras24.ro – Bani înscrie în poarta Universității Craiova, în secunda 32 – captură video

Un meci foarte greu împotriva unei echipe care ne-a pus probleme. Ne pare rău de acele cartonașe. E important că am luat punctele în această seară. Am încercat să ne facem datoria pe teren.

Foto LPF – Ahmed Bani

A fost o atmosferă incendiară și chiar ne-au împins de la spate. Este dificil. Ne-am apărat exemplar. Am luptat cu inima. Ne bucurăm. Suntem la început de campionat și vedem când se va trage linia. Încercăm să câștigăm toate meciurile și vom vedea. O să încercăm să îndreptăm greșelile.

Sunt încă la Dinamo, îmi fac datoria aici și sunt fericit. Nu vreau să comentez. Normal că orice jucător își dorește să meargă în străinătate și să facă performanță. Momentan sunt la Dinamo și sunt fericit.”, a spus Ahmed Bani.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu