Connect with us

Cupa Romaniei 2024/2025

Conducerea FC Voluntari nu se dezminte, tot de „coțcăreli” se ocupă!/ Șefii lui Dinamo au reacționat dur. Vezi comunicatul!

Miercuri, 28 august, Dinamo o va întâlni pe FC Voluntari, în play-off-ul Cupei României. Partida va începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită LIVE pe Digi Sport 1.

Oficialii clubului FC Voluntari au stabilit prețul tichetelor pentru confruntarea cu ”câinii”, din play-off-ul Cupei României. însă nu au ținut cont de decizia luată de FRF, în ceea ce privește stabilirea tarifelor pentru suporterii oaspeților.

Potrivit Federației Române de Fotbal, prețurile maxime pentru biletele fanilor oaspeți nu pot depăși suma de 50 lei, pentru meciurile desfășurate în SuperLigă și în Cupa României (n.r. faza grupelor), iar pentru celelalte faze ale Cupei României, prețul unui tichet nu poate depăși suma de 30 de lei.

  • „Nu este prima dată când Bogdan Bălănescu a procedat în acest mod, în legătură cu mărirea prețurilor tichetelor, la meciurile jucate de FC Voluntari pe teren propriu. În primăvara anului 2022, la un meci FC Voluntari – FCSB din SuperLigă, tariful tichetelor a fost similar cu prețul biletelor de la meciul din Cupa României, dintre ilfoveni și Dinamo”, notează digisport.ro.

Conducerea lui Dinamo a reacționat imediat și a solicitat respectarea hotărârii FRF! Mai mult, șefii lui Dinamo au solicitat returnarea diferenței de 50 de lei persoaneleor care au achiționat bilete la prețul de 80 lei!

Solicităm clubului FC Voluntari să elimine tariful abuziv şi să returneze diferenta de 50 de lei suporterilor.

Ne confruntăm, în mod evident, cu un demers abuziv, care trebuie imediat îndreptat. Prin stabilirea discreţionară a unor tarife excesive se încalcă dreptul legitim al fanilor de a asista la meci, situaţie care creează prejudicii fenomenului fotbalistic în ansamblu.

Descurajarea prezenţei suporterilor în tribună reprezintă o practică inacceptabilă, care contravine atât regulamentelor Federaţiei, cât şi sensului firesc al oricărei competiţii sportive.

Solicităm clubului FC Voluntari să elimine tariful abuziv şi să returneze diferența de 50 de lei suporterilor care au plătit deja un preţ excesiv şi neregulamentar! Menţionăm că Dinamo 1948 a sesizat şi forurile competente să remedieze această situaţie.

Reamintim colegilor de la FC Voluntari, cât şi tuturor celorlalte cluburi care ar putea fi tentate de practici similare, că dincolo de rivalităţile sportive, suntem parteneri de competiţiei. Nu trebuie ‘să otrăvim fântânile’ doar pentru a împiedica suporterii echipei adverse să-şi încurajeze favoriţii“, au anunțat cei de la Dinamo, prin cadrul unui comunicat.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Cupa Romaniei 2024/2025