Connect with us

Echipe Nationale

Luca Băsceanu (Farul) și Gabriel Gheorghe (CFC Argeș/ Rapid București) – excluși din lotul România U19!/ FRF le-a cumpărat bilete de avion și i-a trimis spre țară!

În perioada 1-9 sseptembrie, naționala U19 a României susține un cantonament în Finlanda, cu disputarea a două partide de verificare în compania selecționatei similare a țării gazdă.

În primul meci, cel de pe 6 septembrie, cele două reprezentative au terminat la egalitate, scor 0-0, iar a doua partidă este programată pentru luni, 9 septembrie, de la ora 11.00.

UPDATE – Comunicatul FC Rapid!

Rapid critică atitudinea delegației naționalei U19, după ce G. Gheorghe a fost exclus din lot și trimis în țară cu avionul!

Potrivit Fanatik, jucătorii Gabriel Gheorghe (17 ani) și Luca Băsceanu (18 ani) au fost dați afară din lotul României U19 de către selecționerul Ion Marin. Cei doi juniori au refuzat să iasă la încălzire în minutul 69 al meciului cu naționala Finlandei U19.

Gabriel Gheorghe – legitimat la CFC Argeș, însă sub formă de împrumut de la Rapid București – și Luca Băsceanu (Farul Constanța) au fost obligați să părăsească cantonamentul echipei. FRF le-a cumpărat bilete de avion și i-a trimis acasă cu prima cursă spre țară!

„I-am trimis acasă pentru că au refuzat să iasă la încălzire spre finalul meciului. Poate că erau supărați că n-au fost titulari, dar mai era un joc. Toată lumea o să primească minute. Depinde doar de evoluția lor cluburi daccă îi voi mai convoca. Dacă vor convinge, vor veni la lot. Măgândesc că e un mare semnal de alrmă comportamentul lor.”, a afirmat Ion Marin.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale