Connect with us

Din Voleu

Dinamo a urcat pe locul 3, după victoria cu Slobozia. Zeljko Kopic: „Jucătorii noștri au dat mai mult de 100% pentru a supraviețui!”

În condiții speciale, cu 8 jucători lipsă, Dinamo a învins-o pe Unirea Slobozia, scor 1-0, în cea de-a doua partidă a rundei a 9-a din Superligă și a urcat pe locul 3 cu 15 puncte.

La flash-interviul de după partidă, Zeljko Kopic, tehnicianul „câinilor roșii”, s-a declarat satisfăcut de rezultatul final și jocul prestat de echipa sa. 

”Este un sentiment plăcut. Știam că va fi un meci dificil pentru că Slobozia este o echipă de luptă. A fost greu pentru că am avut mulți jucători accidentați.

Am câștigat meciul din această seară cu inima.

Au riscat mult, au încercat să aducă mingea cât mai aproape de poarta noastră. La un moment dat au jucat cu 4 atacanți.

Patriche nu a mai jucat de mult, Bani, Cîrjan și Selmani au venit de la națională, nu a fost ușor. Am jucat bine și sunt mulțumit. Olsen este un jucător de calitate, terenul a fost greu, dar stilul său este cel pe care l-am căutat. Este o achiziție importantă pentru noi. 

Avem ceva probleme, dar Dennis (n.r. Politic) și Petru Neagu vor reveni de săptămâna viitoare. Raul (n.r. Opruț) a avut ceva probleme, dar l-am avut pe Amzar și a jucat foarte bine. 

Este un sentiment plăcut când nu primește gol, Golubovic a avut câteva parade bune. Important este să ne adaptăm pentru meciurile viitoare și să avem constanță în zona defensivă. Adversarii au fost foarte buni în această seară. Jucătorii noștri au dat mai mult de 100% pentru a supraviețui!”, a afirmat Zeljko Kopic.

De citit și:

SuperLiga – Runda a 9-a// Dinamo vs Unirea Slobozia 1-0/ Rezumat Video/ Punctele rămân la „câini”!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu