Connect with us

Fotbal Intern

Update – Zima a intrat și pe „radarul” CFR Cluj!/ Gigi Becali confirmă interesul pentru portarul Lukas Zima (Petrolul): „O să îl luăm în iarnă pe Zima”

În cursul serii de duminică, după partida Sepsi vs FCSB, scor 0-1, penultima din cadrul rundei a 11-a din SuperLiga, Gigi Becali – patronul FCSB – a confirmat interesul pentru portarul Lukas Zima (Petrolul Ploiești).

UPDATE – ora 16.44/ Lukas Zima a intrat în atenția unui al doilea club din SuperLiga. Este vorba despre CFR Cluj. Claudiu Tudor, președintele Petrolul Ploiești, a confirmat cu jumătate de gură că Zima este dorit și de o altă echipă, înafară de FCSB.

”La o înțelegere nu am ajuns, vom vedea, important e ca Zima să apere în continuare la fel, el mai are contract încă un an și 8 luni, dar suntem deschiși, pentru prețul corect orice jucător poate pleca. Nu am bătut palma cu Gigi Becali, este interes și din altă parte, vom vedea.

Nu, nu este bătut în cuie. Vom vedea dacă are și alte oferte. Astăzi nu vorbim despre Zima la FCSB, nu e bătut nimic în cuie, nu am stabilit încă”, a spus Claudiu Tudor la Fanatik.

MATERIALUL INIȚIAL

Gigi Becali consideră că transferul unui portar ca Lukas Zima va duce la creșterea evoluțiilor lui Ștefan Târnovanu, lipsit de concurență serioasă.

Da, da, îl vreau pe Zima. Meme știe, stau eu acum să vorbesc de un portar? Eu mă ocup de mijlocași și de atacanți. Îmi arde mie de portar? Îl avem pe ăsta, care e cel mai bun din Liga 1.

Eu îl critic ca să apere de frică. O să îl luăm în iarnă pe Zima, ca să avem al doilea portar, apoi să vezi frică pe Târnovanu, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Contractul portarului Andrei Vlad (25 de ani) la FCSB expiră la 1 ianuarie 2025 și nu va fi prelungit.

Lukas Zima a fost adus de Petrolul în luna iulie 2023, de la VVV-Venlo, grupare din al doilea eșalon al Olandei.

Conducerea clubului Petrolul a încercat să-i prelungească contractul lui Zima, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. Astfel, în mercato-ul din iarnă, Zima va face trecerea la FCSB!

De citit și:

Dacă ați mai văzut așa ceva…

Remiză în derby-ul Farul vs FK Csikszereda/ „U” Cluj – la un 1 punct de locul 1/ În ce condiții s-a jucat CSM Alba Iulia vs Atletic Olimpia Gherla. Vezi foto!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern