Connect with us

Fotbal International

Președintele clubului Tigres fost asasinat după un meci pierdut în fața rivalei Atletico de Cali

Președintele clubului Tigres, Edgar Paez (63 ani), a fost asasinat în timp ce se afla în mașină alături de fiica sa. Crima s-a întamplat sâmbătă seara, 23 septembrie, la Bogota, după încheierea partidei dintre Tigres și Atletico de Cali, scor 2-3.

Potrivit presei internaționale, Edgar Paez, în vârstă de 63 de ani, se afla la volanul unei mașini Mazda 2 de culoare roșie, în momentul în care o motocicletă a oprit în paralel cu el și două persoane au început să tragă.

Trei gloanțe l-au nimerit pe patronul lui Tigres, unul în gât, unul în craniu și altul în torace, în timp ce fiica sa a scăpat nevătămată. 

„Cu profundă tristețe și consternare, anunțăm asasinarea președintelui echipei noastre, Dr. Edgar Paez Cortes. Acest incident nefericit a avut loc în timp ce se întorcea acasă după meciul cu Atletico FC.

Familia Tigres și comunitatea sportivă sunt devastate de acest eveniment. Edgar Peez Cortes a fost un susținător pasionat al fotbalului și un lider exemplar. Angajamentul său față de echipă și dedicarea sa pentru dezvoltarea sportului în regiunea noastră au lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște.

Autoritățile se vor ocupa de investigațiile relevante”, se arată în comunicatul celor de la Tigres.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal International