Connect with us

Fotbal Intern

Antonio Luna (33 ani) a trecut vizita medicală/ UPDATE – Dinamo a anunțat transferul!

Fundașul stânga spaniol Antonio Luna (33 de ani), sosit duminică, 14 octombrie, la București, a efectuat vizita medicală și urmează să fie prezentat oficial de Dinamo.

UPDATE – ora 17.00 – Dinamo l-a prezentat oficial pe fundașul stânga spaniolAntonio Luna!

”Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum Almeria, Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona.

Ultima dată la Volos, în prima divizie a Greciei, Antonio a marcat 5 goluri în 28 de partide. Antonio Luna va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru restul sezonului curent, cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Mult succes, Antonio!”, se arată în comunicatul grupării din ”Ștefan cel Mare”.

MATERIALUL INIȚIAL!

Luna va fi jucătorul lui Dinamo până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

De numele lui se leagă și un scandal „sex-tape”, pe vremea cînd juca la Eibar, în 2016, și care i-a adus o condamnare de doi ani cu suspendare!

Fotbalistul spaniol este liber de contract din iulie, de când s-a despărțit de Volos, din Grecia. Potrivit Transfermarkt.ro, 300.000 de euro ar fi cota de piață a lui Antonio Luna.

Foto – Antonio Luna

De-a lungul carierei, Antonio Luna a mai jucat pentru Eibar, Levante, Rayo Vallecano, FC Sevilla, Aston Villa, Almeria, Girona, Cartagena, Mallorca, Spezia și Hellas Verona.

Breaking// Antonio Luna (33 ani) a sosit la București pentru a semna cu Dinamo!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern