Connect with us

Din Voleu

Dan Nistor a spus cum a reușit „Mister” Sabău să le trezească orgoliul: „Ne-a pus câte un filmuleț și ne-a arătat cea mai bună variantă a noastră”

Universitatea Cluj – liderul SuperLigii – i-a administrat Oțelului Galați prima înfrângere din acest campionat, scor 2-0, și a acumulat 26 de puncte.

Echipa pregătită de Neluțu Sabău a deschis scorul în minutul 61, prin Dan Nistor, din penalty, iar Mamadou Thiam, opt mai târziu, a înscris pentru 2-0.

La finalul partidei, Dan Nistor a dezvăluit cum a reușit Ioan Ovidiu Sabău să le zgândărească orgoliul!

E foarte bine, înseamnă că lucrăm cum trebuie, facem ce ne zice Mister. Lăsăm lumea să vorbească, ne continuăm drumul și sperăm să intrăm în play-off, acesta e obiectivul primordial. Mi-e dor (n.r.- de cupele europene), am mai jucat acolo, sunt un jucător cu experiență, nu cedez la presiune.

Foto – facebook – SCOtelulGalati/  „U” Cluj vs Oțelul

M-aș bucura să mergem acolo, merităm. Publicul a fost minunat, victoria asta li se datorează și suporterilor. Ne-a pus câte un filmuleț și ne-a arătat ce făceam acum 3-4 etape, ne-a luat pe fiecare în parte, ne-a arătat cea mai bună variantă a noastră. A umblat puțin la orgoliul nostru și cred că acest lucru s-a văzut, a declarat Dan Nistor, pentru Digi Sport.

De citit și:

SuperLiga// „U” Cluj vs Oțelul 2-0/ Rezumat Video/ „U” a reînvățat să câștige și i-a produs Oțelului prima înfrângere/ „Șepcile roșii” vor încheia turul pe locul 1!

Dorinel Munteanu acuză VAR-ul, după ce a pierdut în fața „U” Cluj: „Eu cred că acest rezultat a fost viciat!”/ Vezi Rezumatul Video

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu