Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Moov Leasing – partenerul arbitrilor români!/ Vezi comunicatul forului condus de Răzvan Burleanu/ Marți, FRF a reziliat contractul cu Nordis!

Federația Română de Fotbal a anunțat încheierea unui parteneriat cu Moov Leasing, platformă digitașă românească de leasing operațional, pentru a sprijini Comisia Centrakă a Arbitrilor.

  • În urmă cu două zile, FRF a încetat colaborarea cu Nordis Grup, care a susținut activitatea CCA!

Oficial// FRF a rupt parteneriatul cu Nordis Grup!

„Colaborarea cu Moov Leasing va acoperi o perioadă de cel puțin cinci ani și urmărește creșterea performanței arbitrilor români la toate nivelurile competiționale, 

Prin acest parteneriat, Moov Leasing va oferi sprijin logistic și financiar CCA, asigurând resursele necesare pentru pregătirea și dezvoltarea arbitrilor, atât din punct de vedere tehnic, cât și tehnologic.

Această colaborare va contribui la îmbunătățirea infrastructurii de formare, la introducerea de noi soluții digitale și la asigurarea unor condiții optime pentru desfășurarea activităților arbitrilor în competițiile naționale”, se menționează în comunicatul FRF.

Foto – FRF

Despre Moov Leasing

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, lansată în 2023, care se concentrează pe oferirea de soluții de leasing operațional integrate și personalizate, clienților individuali și întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-urilor).

Cu un proces complet digitalizat și flexibil, Moov Leasing asigură clienților acces rapid la autoturisme și servicii adiacente.

Foto – FRF

Aceștia pot alege durata contractului si serviciile dorite, avand în același timp optiunea de a adauga servicii suplimentare, de a modifica sau achiziționa mașina țn timpul contractului, sau chiar de a renunța oricând, fără constrângeri financiare pe termen lung.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern