Connect with us

Din Voleu

Adrian Mihalcea l-a învins pe Dorinel Munteanu, dar nu înțelege de ce a fost anulat golul lui Afalna

Unirea Slobozia dat lovitura la Galați și a învins-o pe Oțelul, scor 2-0, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Golurile echipei ialomițene au fost marcate de Perianu (47) și Șerbănică (85).

În minutul 78, Coadă a obținut o lovitură de la 11 metri și eliminarea lui Stevanovic, dar C. Toma a ratat-o. Este al doilea penalty irosit de veteranul echipei ialomițene în acest sezon. Primul a fost în meciul cu Poli Iași, în minutul 90+15, din runda a 13-a, înscheiat cu victoria echipei moldovene, scor 1-0.

La finalul meciului de la Galați, Adrian Mihalcea a spus că nu a înțeles de ce golul lui Afalna, din minutul 39, a fost anulat de către arbitrul Iulian Călin.

Mingea jucată de Gele se îndrepta spre propria poartă/ în afara careului/ și apoi a fost jucată de Cisotti (adversar), iar Afalna, venit din ofsaid, a trimis-o în poarta Oțelului.

„Greu… Un meci greu. Față de meciurile trecute, am avut altă atitudine. Am avut o săptămână grea. Am avut câteva ședințe cu jucătorii. Se pare că au înțeles mesajul, ceea ce mă mulțumește. 

O victorie venită în urma unui joc dominat în cea mai mare parte de noi. E o victorie care a plecat de la cap, de la mentalul jucătorilor. După golul anulat din prima repriză, nu am simțit nimic. A fost a 7-a decizie împotriva noastră, în acest campionat. 

Să mă ierte Dumnezeu, dar eu nu mai înțeleg fotbalul! Ba a fost off-side, ba nu a fost off-side. Mi se par exagerate interpretările astea. Poate sunt eu subiectiv, nu știu. Jocul băieților mei a fost bun și nu au căzut psihic.

Adrian Mihalcea/ Foto – playsport.ro

Mă bucur că am câștigat. Am fost inspirat și la schimbări.

A fost ok, pentru că am ținut ritmul de joc și în repriza secundă. Producem ceva spectacol, dar astăzi am fost și eficienți”, a declarat Adrian Mihalcea.

SuperLiga – Runda a 14-a// Oțelul vs Unirea Slobozia 0-2/ Rezumat Video/ Unirea Slobozia câștigă la Galați și urcă pe locul 12!/ Oțelul – fără șut pe poarta Sloboziei!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu