Connect with us

Cupa Romaniei Betano 2023/2024

VIDEO// Alex Chipciu: „Cum Steaua? Cu echipamentul ală fake? E ceva fantomă aici!”

Alex Chipciu, „căpitanul” Universității Cluj, a fost fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Gigi Becali” de suporterii CSA Steaua în timpul partidei. 

După partidă, la conferința de presă Alex Chipciu a ținut să le răspundă celor care l-au înjurat. Microfoanele de ambianță l-au surprins pe jucătorul Universității Cluj, acesta neștiind că este înregistrat.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să-mi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne,.. Cum Steaua? Cu echipamentul ală fake? Bătaie de joc în țara asta!?”, a afirmat Alex Chipciu, neoficial, înaintea începerii conferinței.

Alex Chipciu: E ceva fantomă aici!”

Aceleași păreri despre CSA Steaua le-a avut și în conferința de presă. 

Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea! Bine, și noi suntem, într-un fel sclavi ai statului, ca români.

Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta fake. Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu, marcatorul unui gol de excepție.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Cupa Romaniei Betano 2023/2024