Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Restanță – Runda a 5-a// CFR vs SEPSI// Ciobotariu se confruntă cu probleme de lot

CFR și Sepsi vor juca în această seară, ora 20.00, restanța din cadrul etapei a 5-a. Antrenorul Sepsi a declarat la conferința de presă că nu se va putea baza la acest meci pe Nicolae Păun, Jonathan Rodriguez, Bogdan Oteliță, Denis Ciobotariu, toți cu probleme medicale, și Bransilav Ninaj, suspendat. Formația covăsnăneană a suferit trei înfrângeri consecutive în campionat și a încasat 9 goluri.

„Este un joc foarte important, pentru că venim după o serie de meciuri neconcludente, şi ca exprimare, şi ca rezultate, şi avem nevoie de un restart, de un rezultat pozitiv cu CFR. Trebuie să ne apropiem de primele şase locuri pentru că obiectivul nostru este de a intra în play-off, iar în ultimele partide nu am reuşit să adunăm puncte.

CFR Cluj este o echipă puternică, o echipă solidă, care deşi a făcut multe schimbări în lot practică un fotbal foarte bun. Este o echipă omogenă, dar noi mergem să câştigăm pentru că suntem datori faţă de noi înşine, faţă de suporteri şi faţă de conducerea clubului.

foto// lpf.ro

E un meci cu miză mare şi cu siguranţă vom arăta bine la acest joc. Eu am încredere în jucătorii mei, chiar dacă trecem printr-un moment greu. În viaţa unei echipe se întâmplă oscilaţii de formă, însă avem capacitatea de a ieşi din această situaţie”, a declarat Liviu Ciobotariu, tehnicianul Sepsi.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de 14 ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de covăsneni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Prima dispută a avut loc pe 14 august 2017, Sepsi OSK – CFR Cluj 0-2 (marcatori P. Vinicius, O. Hoban).

O singură partidă s-a terminat fără gol, pe 29 august 2020, cu CFR gazdă.

Singurul succes în campionat din contul oaspeţilor din această rundă s-a consemnat pe 10 mai 2021, CFR Cluj – Sepsi OSK 0-1 (antrenori Edward Iordănescu / Leo Grozavu).

Cea mai recentă confruntare directă din SuperLiga României: 20 mai 2023, Sepsi OSK – CFR Cluj 1-2, goluri înscrise de Al. Tudorie, respectiv Cl. Petrila şi R. Janga.

Partida va fi arbitrată de George Cătălin Găman (Craiova).

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern