Connect with us

Fotbal Intern

FCSB l-ar fi achiziționat pe sud-africanul creștin ortodox Njabulo Ngcobo (Kaizer Chiefs)

Patronul FCSB consideră că viitorul fotbalului european se găsește în Africa! La această concluzie a ajuns Gigi Becali după dubla cu FC Nordsjaelland, care a dus la eliminarea formației sale din Conference League, turul III preliminar.

Acum aproximativ o lună, Gigi Becali a anunțat că îl va trimite pe impresarul Florin Vulturar, care îi este și apropiat, în Africa de Sud.

Potrivit sport.ro, unul dintre remarcații lui Florin Vulturar este un fundaș central de 29 de ani, dar care poate evolua și ca mijlocaș la închidere. Este vorba de Njabulo Ngcobo (29 ani), legitimat la Kaizer Chiefs.

Ngcobo (foto), cu trei partide jucate la naționala Africii de Sud, este cotat în acest moment la 500.000 de euro, iar în iarnă va intra în ultimele șase luni de contract.

După transferul lui Dorin Rotariu, Gigi Becali a declarat că mai are de umplut anumite goluri în defensivă, Chiricheș fiind accidentat și, mai mult, intrat în dizgrație.

„Nu e român, este de culoare. E de culoare şi este şi creştin. Nu vreau să-ţi spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeţi, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut şi se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Vreau să avem două echipe pentru că jucăm şi Cupa României anul acesta.

Să câştigăm şi cupa şi campionatul. Vrem eventul”, a declarat patronul FCSB.

sport.ro

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern