Connect with us

Baschet

EuroCup// Grupa B – Runda a 3-a// În Franța, U-BT Cluj-Napoca joacă pentru locul 1// Vezi programul etapei

Gran Canaria, JL Bourg en Bresse și U-BT Cluj Napoca sunt formațiile care-și împart primul loc în Grupa B. Astăzi, marți 17 octombrie, în grupa din care fac parte campionii României sunt programate trei partide, alte două urmând a se disputa mâine.

Cu două victorii repurtate, 80-71 cu Turk Telekom, la Cluj-Napoca, și 70-67 în deplasarea de la Wroclaw, baschetbaliștii clujeni conduși de Mihai Silvășan sunt conștienți că îi așteaptă un meci dificil, în fața unui adversar puternic. De altfel, cele două formații s-au înfruntat și în stagiunea precedentă, francezii câștigând de fiecare dată.

„Nu are o importanță foarte mare faptul că ei au jucat duminică seara, cu Monaco. Sezonul este abia la început și nu se resimte încă oboseala atât de puternic. JL Bourg este o echipă valoroasă, însă principalul nostru obiectiv este să câștigăm fiecare meci.

În Franța au făcut deplasarea toți jucătorii, dar rămâne valabilă accidentarea lui Mareks Mejeris. A suferit o entorsă destul de urâtă și vom vedea până marți în ce măsură putem să-l folosim”, a declarat tehnicianul U-BT.

Programul Rundei a 3-a, EuroCup – Grupa B:

17 octombrie// 19.00// Buducnost vs Slask Wroclaw

17 octombrie// 20.30// JL Bourg en Bresse vs U-BT Cluj-Napoca

17 octombrie// 20.30// Ulm – Lietkabellis

18 octombrie// 20.00// Aris – Turk Telekom

18 octombrie// 21.oo// Trento – Gran Canaria

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Baschet