Connect with us

Echipe Nationale

U21 EURO 2025 – Calificări// România vs Finlanda. Partida se joacă la Sibiu și va fi transmisă la PRO ARENA

În această seară, la Sibiu, România U21 va întâlni Finlanda U21 în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European 2025. Partida va începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct la PRO ARENA!

  • Biletele pentru meciul de astăzi cu Finlanda sunt disponibile, începând cu ora 10:00, și la casieriile stadionului din Sibiu.

România face parte din Grupa E, alături de Elveția, Armenia, Albania, Finlanda și Muntenegru.

Tricolorii conduși de Daniel Pancu au disputat două partide: 2-3 cu Albania (deplasare) și 2-0 cu Armenia (București). Louis Munteanu (Farul) s-a alăturat lotului și, mai mult ca sigur, va începe partida din postura de titular!

foto// frf.ro

Finlanda a disputat două meciuri în grupa de calificare, la fel ca România. A pierdut în primul meci cu 2-1 în fața Elveției, dar a câștigat cu 4-1 partida cu Albania. România U21 și Finlanda U21 s-au întâlnit de șase ori până acum, iar bilanțul este în favoartea noastră: 4 victorii și 2 egaluri.

Ultimul duel dintre România U21 și Finlanda U21 a fost disputat pe 25 martie 2022. Partida s-a jucat pe Arcul de Triumf, iar tricolorii au câștigat cu 2-1, ambele goluri fiind marcate de David Miculescu. Din lotul de atunci făceau parte Ștefan Baiaram și Constantin Grameni, convocați acum.

Pentru meciul României cu Armenia, UEFA a delegat o brigadă de arbitri din Bosnia și Herțegovina. La centru va fi Luka Bilbija, iar asistenți vor fi Damir Lazić și Marko Peric. Al 4-lea oficial va fi Dragan Petrovic.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale