Connect with us

Fotbal Intern

Valentin Țicu, suspendat jumătate de campionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu!// Petrolul a anunțat că va face recurs

Comisia de Disciplină a FRF nu a avut milă de Valentin Țicu, fundașul stânga al Petrolului, care i-a provocat o accidentare gravă lui Dragoș Iancu (FC Hermannstadt).

Țicu a fost suspendat 16 etape și amendat cu 10.000 de lei!

foto// ultras24.ro// captură video

Partida Petrolul vs FC Hermannstadt a avut loc în cadrul rundei a 10-a din Superligă, pe 24 septembrie. De atunci, în primul eșalon s-au mai jucat două etape și un meci din cadrul Cupei României Betano, faza grupelor. În concluzie, Țicu mai are de ispășit 13 etape de suspendare!

foto// ultras24.ro// captură video

ACS Petrolul 52 vs. AFC Hermannstadt – Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

Președintele grupării prahovene consideră că sancțiunea Comisiei de Disciplină este „foarte dură și clubul nu o va accepta.” Claudiu Tudor a anunțat că Petrolul va face recurs în speranța înjumătățirii pedepsei.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern