Connect with us

Echipe Nationale

EURO 20024// FRF a decis : „Copiii sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune la meciul România vs Elveția!”// Vezi comunicatul FRF// Biletele vor fi disponibile online începând din 23 octombrie

Federația Română de Fotbal a anunțat că biletele pentru meciul Tricolorilor cu Elveția (n.red. 21.11. 2023, ora 21.45) vor fi disponibile online, începând de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF.

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

* Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la meciul României din preliminariile EURO 2024, cu Elveția. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Copiii au acces gratuit în cele două tribune

Printr-un comunicat, FRF ne informează că la partida cu Elveția copiii sub 14 ani au accesul gratuit în ambele tribune, cu condiția ca acesta să fie însoțit de un adult. Vezi condițiile de intrare la meci!

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze de bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 5 bilete!

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 5 noiembrie 2023!”, se arată în comunicatul FRF.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale