Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda a 13-a// VIDEO REZUMAT// UTA – Rapid 2-2 (1-2)// Fiecare echipă consideră că a pierdut două puncte

Meci ciudat la Oradea, cu 4 goluri marcate pe tot atâtea contre. UTA a controlat începutul partidei dar s-a trezit că Rapidul jubilează în jurul lui Bamgboye. Apoi, în plină dominare rapidistă, arădenii restabilesc egalitatea prin elevul Rareș Pop.

În minutul 41, Borza pare să fi respins mingea dincolo de linia porții, dar golul nu a fost validat din cabina VAR. UTA și-a continuat jocul ofensiv și Rapid a punctat din nou prin Bamgboye.

Rapidul a revenit de la cabine decisă să o țină pe UTA la respect, în propria jumătate, pe o posesie prelungită a mingii în zonele laterale.

Mircea Rednic a sesizat perfect că mijlocașii săi au intrat în jocul letargic impus de rapidiști și a mai efectuat două modificări.

VIDEO REZUMAT

Abeid și Ofosu s-au pus pe treabă imediat cum au intrat în teren și Rapid nu a avut reacție la o minge aruncată în careu și centrată de Abeid pentru latul lui Luckassen.

S-a terminat 2-2, echitabil, dar nesatisfăctor în opinia ambelor formații.

Statistica partidei: Posesie: 44%-56%; Șuturi pe poartă: 3-4; Șuturi la poartă: 5-4; Cornere: 4-3; Cartonașe galbene: 3-2

Au marcat: Rareș Pop (20), Luckassen (75) – Bamgboye (12, 45+1)

CRONICA LIVE

Horațiu Feșnic a fluierat sfârșitul partidei!

Minutul 84 – Papeau nu reușește să înscrie dintr-o poziție relativ bună.

Minutul 82Omondi ratează, mingea ajunge la Luckassen, care șutează peste poartă, însă s-a fluierat offsaid în prima fază. 

Minutul 75 – GOOOOLL UTA – Abeid îi pasează în fața porții lui Luckassen și arădenii restabilesc egalitatea pentru a doua oară.

Minutul 61 – Al Stan șutează și Iacob reține.

La partidă asistă aproximativ 11.000 de spectatori.

Partida și-a pierdut din intensitate. UTA încearcă să domine. însă Rapid se apără exact și cu puțin efort.

Minutul 46 – Partida a fost reluată. Rednic a efectuat două modificări la pauză.

Final de repriză.

Minutul 45+1 – GOOOLL RAPID – Bamgboye înscrie în primul minut al prelungrilor primei reprize. Pasa a venit tot de la Petrila.

Minutul 41 – Borza respinge mingea după linia porții!?! Din cabina VAR i se comunică arbitrului Feșnic că mingea nu a trecut cu toată circumferința linia porții!!!

Arbitrul Horațiu Feșnic a acordat 4 cartonașe galbene, câte două la fiecare echipă, în 30 de minute. 

Minutul 30 – Posesia mingii: UTA 53%-Rapid 47%

Minutul 20 – GOOOOLL UTA – Arădenii egalează în urma unei faze parcă trasă la indigo. Contraatac în trei jucatori cu Rareș Pop la finalizare. 

Minutul 19 – Corner pentru Rapid.

Minutul 12 – GOOOOLL RAPID – Un contraatac purtat în trei jucători este finalizat de Bamgboye, pasa de gol aparținându-i lui Petrila. Deschidere de scor contrar cursul jocului.

Minutul 5 – UTA domină începutul partidei, impunând un ritm alert. Majoritatea acțiunilor de atac le poartă pe banda stânga.

Minutul 2 – UTA obține primul corner din meci.

Minutul 1 – A început partida de la Oradea.

Schimbările vor fi notate în caseta tehnică.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, D. Dumitrașcu (72, Abeid) – C. Carp (46, C. Mihai) – R. Pop (72, Omondi), Stahl (46, Ofosu), Freitas Costa, Micovschi – Luckassen (80, Diogo Miguel Costa)
Rezerve: Kucher, Abeid, Markov, Diogo Miguel Costa, C. Mihai, Iurasciuc, Marku, Ofosu, Eric Omondi
Antrenor: Mircea Rednic

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Albu (88, Kait) – Bamgboye, Al. Ioniță II (80, Borja V), Petrila (87, Pănoiu) – Al. Stan (72, Papeau)
Rezerve: Drăghia – Onea, Dr. Grigore, Kait, Papeau, El Sawy, Cîrjan, Pănoiu, Valle
Antrenor: Cristiano Bergodi

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern