Connect with us

Baschet

News Baschet// Săptămână teribilă pentru baschetul românesc// 7 formații sunt angrenate în competițiile continentale intercluburi

Competițiile europene intercluburi au programate în această săptămână o noua rundă. Avem parte și de o premieră! Este prima săptămână din actual sezon în care toate echipele românești înscrise sau calificate au programate jocuri.

European  North Basketball League (ENBL)

Astăzi, marți 24 octombrie, CSO Voluntari deschide seria jocurilor susținute de echipele românești. Gruparea ilfoveană are programată o deplasare în Estonia, acolo unde va întâlni echipa Keila KK.

foto// facebook – BaschetCSOV

Partida va incepe la ora 19:30 si va putea fi urmarită atât pe YouTube, cat și pe canalul TV SportExtra.

BKT EuroCup

Campioana Ligii Naționale de Baschet Masculin va reveni miercuri 25 octombrie în BT Arena, pentru partida cu Buducnost Podgorica, din cadrul BKT EuroCup. Ambele formații au, până acum în Grupa B a competiției, două victorii și o înfrângere. Acesta este cel de-al doilea meci al baschetabiliștilor clujeni în fața fanaticilor suporteri. Se anunță peste 8.000 de spectatori.

Partida U-BT Cluj-Napoca – Buducnost Voli Podgorica începe la ora 19:00 și se poate urmări live pe canalul TV Prima Sport.

FIBA Europe Cup

Celelalte două formații de pe podiumul ediției precedente a Ligii Naționale masculine evoluează tot miercuri, însă în FIBA Europe Cup. 

CSM Oradea va întâlni, de la ora 18:30, în deplasare, finlandezii de la Kataja Basket, in Grupa J.

RUBRICĂ NOUĂ pe ULTRAS24.ro

BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare, în Spania, de la ora 21:00, în cadrul Grupei B, cu Surne Bilbao Basket, de la ora 21:00.

 În prima etapă, Oradea și Sibiu au pierdut meciiurile jucate în fața propriilor suporteri.

Ambele jocuri se transmit live pe canalul de YouTube FIBA.

EuroLeague Women

Campioana LNBF, Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, se va deplasa în Spania, la Valencia. După trei etape, reprezentanta României este fără victorie în Grupa A din EuroLeague Women, în vreme ce spaniolele au două victorii și o înfrângere.

Jocul se vede în direct, de la ora 20:15, pe canalul de YouTube FIBA.

Alpe Adria Cup

SCM winsed.swiss Mozzart Bet are programată a doua etapă din cadrul competiției regionale Alpe Adria Cup, care reunește la start 11 formatii din Europa Centrala. Dupa victoria din prima etapă, cu croații de la Dubrava, Timișoara va evolua tot acasă, miercuri, de la ora 18:00, contra cehilor de la BK Redstone Olomouc.

Meciul se transmite live pe canalul de YouTube Alpe Adria Cup.

EuroCup Women

Joi, de la ora 20:30, CSM Constanța primeste vizita echipei franceze Union Feminine Angers, în cadrul etapei a treia a sezonului regulat EuroCup Women, Grupa C.

Jocul se poate urmări în direct pe canalul de YouTube FIBA.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Baschet