Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// REZUMAT VIDEO – FC Botoșani – Voluntari 3-3 (2-1)// La ce nebunie de meci am asistat!

Ce nebunie de meci am avut în această după-amiază de duminică, 12 noiembrie, între FC Botoșani și FC Voluntari.

Șase goluri, trei în fiecare repriză, răsturnări de scor petrecute în intervale scurte de timp, de la 0-1 la 1-2 în 4 minute (!). Apoi, repriza a doua începe cu golul oaspeților din secunda 23, continuă cu un penalty dictat de VAR, care este marcat și repetat și iar marcat pentru 2-3, iar Nemec este eliminat un minut mai târziu.

Botoșani egalează prin MVP-ul Florescu, minutul 71, dar Pius face rost de un al doilea galben, minutul 75, pentru a fi eliminat!

După ocazia lui Dumiter din minutul 88, Dican se crede mai tehnic decât este și ratează dintr-o poziție ideală.

Brambureala era departe de a se fi încheiat. În minutul 96+6, jocul a fost prelungit cu 7 minute -VAR-ul îl cheamă pe arbitrul S. Kovacs să verifice un presupus fault comis asupra lui Dumiter. S-a dictat penalty, din nou, Rață a executat și Ducan a parat!

FC Botoșani rămâne fără victorie după 16 etape!

Statistica partidei// Posesie: 45%-55%; Șuturi pe poartă: 10-5; Șuturi pe lângă poartă: 10-7; Cornere: 2-2; Cartonașe galbene: 6-3; Eliminări: Pius (75, cumul de cartonașe galbene) – Nemec (60, cumul de cartonașe galbene)

MVP – Florescu 8 (FC Botoșani)

CRONICA LIVE

Fluier final.

Minutul 90+7 Ducan apară penalty-ul executat de Rață!

Minutul 90+7 – Penalty pentru Voluntari!

Minutul 90+6 – Szabolcs Kovacs este la monitorul VAR și verifică o nouă fază petrecută în careul Botoșaniului. Dumiter a fost călcat pe gleznă.

Minutul 90+5 – Ducan respinge cu piciorul șutul lui Florea din 7 metri. O altă mare ocazie irosită de veteranul Daniel Florea.

Minutul 90+1 – Florea ratează pentru Voluntari.

Partida a fost prelungită cu 7 minute. 

Minutul 88 – Ratare imensă a FC Botoșani. Florescu centrează și Dican se consideră mai tehnic decât este, reluarea lui din marginea careului de 6 metri fiind dezamăgitoare. A încercat să înscrie prinrtr-o „foarfecă” laterală!

Minutul 81 – Dumiter este egoist și preferă șuteze din careul de 16 metri. Corner pentru FC Voluntari.

Minutul 75 – Pius este eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Uluitor! Ambele formații evoluează 9 jucători de câmp!!!

Minutul 71 – GOOOLL FC BOTOȘANI – Florescu, indiferent de rzultatul final, este MVP-ul partidei. Gol și două pase de gol! Este 3-3!!!

Minutul 66 – Două modificări la FC Botoșani efectuate în minutul 60, respectiv tot atâtea de FC Voluntari.

Minutul 60 – Nemec este avertizat cu al doilea cartonaș galben și este eliminat. Partidă nebună la Botoșani!

Minutul 59 – GOOOOLL VOLUNTARI – Rață transforma penalty-ul dictat! 

Minutul 57 – Penalty pentru Voluntari! Arbitrul S. Kovacs este chemat la monitorul VAR pentru a revedea o fază petrecută în careul gazdelor în urmă cu 2 minute. Dican a comis henț!

Minutul 52 – Pius este avertizat cu cartonașul galben.

Minutul 46 – GOOOOLL FC VOLUNTARI – IN-CRE-DI-BIL!!! Oaspeții egalează în urma unui atac purtat în mare viteză. Trecuseră 23 de secunde de la reluarea partidei și R. Popescu l-a învins pe Ducan cu un șut de la aproximativ 10 metri!

S-a realuat partida.

Este pauză.

Minutul 42 – GOOOLL FC BOTOȘANI – David Gabriel, introdus în minutul 32 în locul lui Cărăușu, înscrie pentru 2-1. 

Minutul 38 – GOOOOLL FC BOTOȘANI – Dican înscrie din nou! Florescu execută o lovitură liberă din apropierea liniei de aut și Dican deviază mingea cu capul, la colțul lung, cu toată opoziția unui fundaș ilfovean.

Minutul 32 – Schimbare în echipa Botoșaniului.

Minutul 31 – FC Voluntari ratează șansa de a se desprinde pe tabela de marcaj. Aliji ratează singur cu Ducan!

Minutul 25 – Crepulja și Șeroni sunt „îngălbeniți” de S. Kovacs.

Minutul 25 – Ocazie pentru Botoșani. Portarul oaspeților respinge în lateral mingea șutată din interiorul careului.

Feeling-ul ne spune că vom avea un meci cu probleme de arbitraj! Crepulja și Șeroni

Minutul 13 – Nemec este avertizat cu cartonașul galben.

Minutul 9 – Florescu cade în suprafața de pedeapsă și arbitrul Szabolcs Kovacs îi arată cartonașul galben pentru simulare. Reluările ne arată ca Florescu a fost faultat! S. Kovacs a refuzat să revadă faza la monitorul VAR!!!

Minutul 6 – GOOOOLL VOLUNTARI – Corner pentru Voluntari, mingea este respinsă și Doru Cristian Andrei deschide scorul cu un șut puternic și plasat de la aproximativ 20 de metri. 

Minutul 1 – A început partida.

FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

Schimbările Vor fi notate în caseta tehnică.

FC BOTOȘANI: Ducan 7 – R. Benzar 4, Pius 3, Șeroni 5 (74, Țigănașu), Dragu 5 (74, Friday) – Petro 5 (60, Casap), Dican 6, Ed. Florescu 8 – Olinga 5 (60, Olinga), Ilicic5, Cărăușu 5 (32, D. Gabriel)
Rezerve: Ureche – Adams, Țigănașu, Creț, E. David, Cioiu, Casap, Sadiku, Drole
Antrenor: Andrei Patache

FC VOLUNTARI: J. Fernandez 5 – Ricardinho 5, Matricardi 5, Armaș 5 (90, Florea), Aliji 5 (77, Droppa) – Crepulja 5 (65, Paz) – Boboc 5, R. Popescu 5 (65, Dumiter), Rață 5, D. Andrei 6 (90, R. Andrei) – Nemec 3
Rezerve: Vâlceanu – Andres, Voican, D. Florea, Droppa, Cocian, Dumiter, Paz, Răduț
Antrenor: Ilie Poenaru

ARBITRU: Szabolcs Kovacs 5; A1: Ferencz Tunyogi 7; A2: Adrian Vornicu 7
Arbitru VAR: Cătălin Busi; Asistent VAR: Iulian Dima

Cotidianul electronic Ultras24.ro a decis să schimbe „tactica de joc” în privința redactării cronicilor. Începem de astăzi, vineri 10 noiemmbrie, cu primul meci din cadrul rundei a 16-a a Superligii.

Astfel, jucătorii vor fi notați pentru prestațiile lor, mai puțin cei care intră după minutul 80. În cazuri excepționale – înscrierea unui gol, cartonaș roșu – rezervele introduse vor primi note în „catalog.”

De note nu va scăpa nici brigada de arbitri, iar notarea pentru toți cei implicați în spectacolul fotbalistic începe de la 3!

În caseta de meciului se va regăsi și „rubrica’” MVP.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern