Connect with us

Echipe Nationale

Cine transmite EURO 2024// Calificarea României va ajuta postul TV să spulbere audiențele!

Partidele din preliminariile pentru EURO 2024 au fost transmise la TV de Prima Sport și Antena 1. Mâine, partida cu Elevția, ora 21.45, de pe Național Arena, ultima din Grupa I, va fi transmisă de postul lui Dan Voiculescu, însă nu același lucru se va întâmpla și cu partidele de la turneul final din Germania.

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise de PRO TV, care a achiziționat drepturile de transmisie, inclusiv și pe cele din 2028!

foto// facebook – NationalaRomanieiOfficial

EURO 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie, jocurile din grupă urmând să se încheie pe 26 iunie. Otimile de finală sunt programate între 30 iunie și 2 iulie, pentru sferturi fiind „alocate” două zile, 5 și 6 iulie.

Semifinalele vor avea loc pe 9 și 10 iulie, ira finala pe 14 iulie.

Competiția va aduna la start 24 de echipe: Germania – țară organizatoare 20 de echipe calificate direct din grupe și alte trei naționale calificate ân urma play=off-ului Ligii Națiunilor.

Cele 24 de echipe naționale vor fi împărție în 6 grupe de câte 4 echipe fiecare, în faza optimilor urmând să se califice primele două clasate la care se adaugă cele mai bune 4 ocupante de locuri din cele 6 grupe.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale