Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda 17-a// REZUMAT VIDEO – Rapid – „U” Cluj 2-3 (2-1)// De la 2-0 la 2-3. Ce meci, ce victorie frumoasă a Universității Cluj// Ianis Stoica – MVP!

Universitatea Cluj pleacă din Giulești în triumf, în aplauzele și scandările celor aproximativ 50 de suporteri care au făcut deplasarea la București și spre fericrea „U”-iștilor rămași acasă în fața televizoarelor. De la 2-0 pentru Rapid în minutul 25, „U” a reușit să întoarcă soarta partidei în favoarea sa. 

Sabău și Chipciu se consultă la marginea terenului și Oancea îl înlocuiește pe Fossati, iar căpitanul Universității trece din poziția de fundaș dreapta în linia mediană pe banda lateral stânga. Schimbarea din mers a sistemului de joc i-a bulversat pe rapidisți și în minutul 39, Daniel Popa, după cele două ratări la scorul de 0-0, înscrie din 3 metri și  oferă echipei sale doza de curaj necesară de a începe repriza a doua în forță.

Actul secund începe cu Daniel Popa, care nu-și încheiase încă recitalul ratărilor și îi permite lui Moldovan să respingă norocos. Rapid nu a ținut seama de avertismentul primit și Alex Chipciu înscrie pentru 2-2. Era minutul 55 și giuleștenii mai sperau în forcing-ul de final al favoriților. Dar acesta nu a mai venit!

O țesătură de pase la centrul terenului îl readuce pe Daniel Popa față în față cu Horațiu Moldovan și de această dată îl vede în stânga sa pe Ianis Stoica, care înscrie  pentru 3 puncte meritate, obținute sub Podul Grant. 

Statistica partidei// Posesia: 52%-48%; Șuturi pe poartă: 5-5; Șuturi pe lângă poartă: 2-2; Cornere: 2-4; Cartonașe galbene: 1-4

Au marcat: Papeau (14), Ioniță II (25) – D. Popa (39), Chipciu (55), Ianis Stoica (73)

MVP – Ianis Stoica – 7

Fluier final.

Partida a fost prelungită cu 4 minute.

Minutul 76 – Chipciu ratează înscrierea golului 4 pentru Universitatea!

Minutul 73 – GOOOOLL UNIVERSITATEA CLUJ!!! – Doukoure aruncă mingea peste defensiva rapidistă, Daniel Popa sprintează și pasează în lateral pentru latul lui Ianis Stoica.

foto// flashscore

Minutul 64 – Masoero încasează cartonașul galben. Ambii fundași centrali ai Universității sunt avertizați.

Minutul 55 – GOOOOLL „U” CLUJ – Înscrie Alex Chipciu. Nistor îi pasează în careu lui Ianis Stoica, șut în transversală, mingea revine în zona punctului cu var și Chipciu pune latul pentru 2-2!

Minutul 50 – Pițian este avertizat cu cartonașul galben.

Minutul 46 – Incredibilă ratarea lui Daniel Popa, scăpat spre poarta lui Horațiu Moldovan trage în brațele acestuia. În dreapta sa se afla Ianis Stoica, liber cu poarta goală. 

Minutul 46 – A fost reluată partida.

Final de repriză.

Prima repriză a fost prelungită cu 3 minute.

Minutul 39 – GOOOOLL U CLUJ – Mingea circulă pe traseul Oancea – Ianis Stoica, șut al acestuia respins de Horațiu Moldovan, Oancea urmărește și îi pasează lui Daniel Popa în gura porții, care îndeplinește o simplă formalitate.

Minutul 37 – Oancea evoluează fundaș dreapta, iar Alex Chipciu a trecut în linia mediană a Universității, pe partea stângă.

Minutul 32 – Iliev respinge șutul lui Kait de la aproximativ 25 de metri.

Minutul 30 – Ioan Ovidiu Sabău l-a schimbat pe mijlocașul italian Fossati cu Oancea. Schimbarea a fost discutată cu 5 minute înainte de Alex Chipciu și Sabău.

Minutul 25 – GOOOOLL RAPID – Funsho centrează și Ioniță înscrie din fața lui Chipciu și Iliev.

Minutul 14 – GOOOOLL RAPID – Universitatea este cu ocaziile, iar Rapid deschide scorul. Papeau a șutat de la aproximativ 25 de metri, mingea a fost deviată și s-a dus în colțul lung lung al porții clujene. Iliev și Pițian nu au avut nicio reacție!

Minutul 11 – Daniel Popa mai șutează o data și Săpunarul îl blochează pentru a doua oară în 4 minute. Corner pentru „U” Cluj.

Minutul 7 – O nouă ocazie la poarta Rapidului. Șutul lui Daniel Popa din interiorul careului mare este blocat de Săpunaru. Nistor a dat pasa.

Minutul 3 – Ocazie mare pentru Universitatea. Popa îi pasează lui Nistor și șutul acestuia este deviat de Săpunaru. Corner pentru formația clujeană.

Minutul 1 – A început partida. Rapid beneficiază de primul corner în secunda 30.

Schimbările vor fi notate în caseta tehnică.

Mulți jucători absenți la cele două formații: Rrahmani, Petrila, Emmers, Oaidă (accidentați) – Rapid; Mitrea, V. Gheorghe (suspendați), Cîmpanu, Bic (accidentați) – Universitatea Cluj

RAPID: Moldovan 6 – Braun 5, Săpunaru 5, Iacob 4, Borza 4 (84, Onea) – Al. Albu 5, Kait 5 (65, Soni 4), Ioniță 5 (77, Tsoumou) – Papeau 6 (77, El Sawy), Borja Valle 5, Funsho 5 (87, Cîrjan)
Rezerve: Drăghia, Onea, Cristea, Grigore, Pănoiu, El Sawy, Tsoumou, Cîrjan, Soni
Antrenor: Cristiano Bergodi

„U” CLUJ: Iliev 5 – G. Simion 7, Masoero 7, Pițian 7, Vătăjelu 7 – Doukoure 7 (81, I. Filip), Fossati 4 (30, Oancea 7) – I. Stoica 7 (89, Filip Ilie), Nistor 7, Chipciu 7 – D. Popa 6 (81, Popadiuc) 
Rezerve: Gorcea – Peteleu, A. Miron, I. Filip, Popadiuc, Silaghi, Manu, M. Ilie, Oancea
Absenți:
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Arbitru: Radu Petrescu; A1: Radu Ghinguleac; A2: Mihai Marica; Arbitru VAR: Adrian Cojocaru; Asistent VAR: Vladimir Urzică.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern